Nya besked från Comhem

Comhem har under veckan bytt ut den utrustning som orsakat fel i bredbandsleveranserna i Bergeforsen. Nu ska allt fungera utan problem enligt företaget, som kunnat fastställa att felet funnits i nätet sedan december 2019.

Comhem ber om vår hjälp med att under denna och kommande vecka få rapporter om fel fortfarande uppstår på bredbandet med kortare eller längre avbrott. Det går bra att meddela mig via Messenger eller e-post erik.j.nyberg snabel-a hotmail.com senast torsdag den 25:e september.

Eftersom flera medlemmar dock uttryckt att felen med bredbandet pågått betydligt längre än december 2019 har jag begärt att Comhem ska undersöka vad mer i nätet som möjligen felat, åtminstone ett par år ytterligare bakåt i tiden.

En ny kontakt med Comhem är planerad till nästa fredag.

/Erik Nyberg