Ny pump beställd för vattnet

Som de flesta har märkt är trycket på sommarvattnet inte det bästa. Bevattningsgruppen har arbetat hårt på sin fritid de senaste veckorna, först med att hitta och laga läckor och de senaste dagarna med att på olika vis försöka skapa tillräckligt tryck i systemet.

Emil Nordin och resten av bevattningsgruppen har tillbringat många ideella timmar med att förgäves försöka få pumpsystemet i ordning. Men nu är en ny pump på väg.

Tyvärr har man tvingats konstatera att den pump vi har just nu inte klarar av att hålla uppe trycket när det är många som vill vattna samtidigt. En ny pump är beställd och kommer installeras så fort som möjligt när den har levererats. Förhoppningsvis kommer den inom ett par veckor från dagens datum.

Styrelsen ber om ert tålamod och förståelse för att det arbete som utförs av bevattningsgruppen görs på ideell basis och därför i mån av tid i en hektisk period. Har du funderingar, konstruktiva förslag, kunskap du vill dela med dig av eller känner för att engagera dig i bevattningsgruppens arbete är du varmt välkommen att höra av dig till styrelsen via ordförande Lars Blomqvist.